donderdag 2 juli 2009

Don't Be Economic Girlie Men!

Governator Arnold heeft een probleem. De man die normaal gesproken elke situatie de baas is heeft zijn meerdere moeten erkennen in de ECONOMISCHE CRISIS. Conan the Destroyer zag zich dan ook gedwongen om de fiscale noodtoestand uit te roepen in Californië. Zal de Kindergarten Cop terugslaan? Met zijn van nature optimistische blik op de economie en zijn afkeer van klagen lijkt hij over de juiste kwaliteiten te beschikken zoals hij in 2004 al eens liet zien:



Arnold zelf is al druk bezig met bijklussen. De acteur lijkt te beseffen dat de tering naar de nering moet worden gezet om dit probleem op te lossen. Gelukkig heeft de beste man geen last van schaamte. Het geld dat deze reclame spotjes (pareltjes) opbrachten zal goed van pas komen in Californië.





Je kunt je voorstellen dat de werkdruk en de verantwoordelijkheid zwaar drukken op de imposante schouders van de Last Action Hero. Daarom zondert de acteur zich elke donderdagmiddag af van de buitenwereld in zijn huis aan het strand om aldaar de stress van zich af te schudden. Naar het schijnt neemt Steven Seagal de donderdagmiddag voor zijn rekening.

Even wat stoom afblazen: