dinsdag 2 juni 2009

Komt ie dan hè

En hier is ie dan: De uitslag van de allereerste poll op dit blog!!! Maurice, het was de klusjesman, de Hond: Move Over!!! Dit land is te klein voor twee grootmachten in de vragenstellen-en-daarna-conclusies-trekken-business.  

Maar genoeg bitcherij. U bent hier voor de resultaten van dit beladen en controversiële onderwerp.

'Massaal' heeft u gestemd en de resultaten liegen er dan ook niet om.  Met een overgrote meerderheid van 43% (10 stemmen) heeft u nee geantwoord op de vraag: Bril? Met maar liefst 26% van de stemmen (6 stemmen) staat 'Lenzen' op een verdienstelijke tweede plaats. 17% van de bezoekers (4 stemmen) durft toe te geven dat zij slechte ogen hebben en zij hebben daarom 'Bril' geantwoord waarmee deze catagorie op de derde plaats komt. De hekkensluiter zijn de mensen die van twee walletjes eten. Zij hebben met 13% (3 stemmen) van de stemmen de twijfelachtige eer om de losers van het stel te zijn. Jullie doen niet meer mee, zoals meneer Van Der Wal zou zeggen.

Tot zover de spraakmakende uitslag van onze eerste poll op Haute Cultuur. Moge er nog vele volgen.

Suggesties voor een nieuwe poll kunt u onder dit bericht droppen. Maar u kunt ook nog gezellig even doorkuieren over de uitslag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten